Utazási iroda

Musik-land

1993 óta

Bemutatkozás

Utazási irodánk legfőbb célkitűzése, hogy a zene révén bemutathassuk a vendégeinknek országunk szépségeit, más kultúrcsoportokkal együtt zenéljünk, énekeljünk és táncoljunk, valamint felelős nemzetközi utazásszervezőként külföldi csoportjaink teljes körű magyarországi beutaztatását megszervezzük és lebonyolítsuk.

Miért válasszon minket?

logó_musik-land

mert 1993 óta megbízható, stabilan működő, 100 %  magyar családi vállalkozás vagyunk és továbbra is hosszútávra tervezünk. Már a szüleink is ezzel foglalkoztak és most már a gyermekeink is érdeklődnek a turizmus iránt…

mert nagyrészt csak zenei csoportokat utaztatunk, ez a szakterületünk és ezt szeretjük csinálni 🙂 🙂 

mert a kórusoknak tudunk elektromos zongorát biztosítani, ha igénylik.

A zenekaroknak tudunk biztosítani itt a helyszíneken komplett dobfelszerelést, 2 üsdobot, valamint kottaállványokat is, így ezeket nem szükséges magukkal hozniuk. Jelentős segítség ez Önöknek, hiszen ezek a hangszerek sok helyet foglalnak akár busszal akár repülővel érkezik a csoport.

egyéb hangszer / technikai berendezés bérlésére is van lehetőség, ezzel kapcsolatban kérje árajánlatunkat (erősítő, percussion, contrabass usw…)

 

mert itt, Magyarországon élünk, naprakészen ismerjük a helyi adottságokat és lehetőségeket. Nem a távolból, a világ másik feléről próbáljuk elintézni a helyi szervezés ügyeit, bizonytalan utazásközvetítőkön keresztül. Mindent magunk szervezünk és ezért teljeskörű felelősséget vállalunk.

mert ismerjük és személyesen ellenőrizzük a helyi hoteleket, éttermeket, a koncerthelyszíneket, a helyi idegenvezetőket és a látnivalókat is.

mert minden csoportunkat személyesen kíséri valaki irodánk részéről, érkezéstől- távozásig gondoskodunk a program teljeskörű megvalósításáról.

mert a civil életben is rendelkezünk zenei tapasztalattal, családunk tagjai maguk is zenélnek, számos barátunk kórusban énekel, mi pedig több évig néptáncoltunk

mert jól tudjuk, hogy mit jelent kórusban énekelni, zenekarban zenélni,ezért nagyon figyelünk a részletekre is (pl: a fellépések előtt próbálhatnak, ehhez elegendő időt biztosítunk, az átöltözéshez különteremet adunk stb).

ha közös koncertet szeretnének egy helyi kórussal /zenekarral és szívesen adnak elő egy-két közös darabot, időben küldünk kottát, hogy legyen idejük gyakorolni,próbálni ( a közös éneklés/zenélés nem kötelező, csak ha szeretnék, de a törzsközönségünk nagyon szereti ezeket a közös produkciókat … )

mert fontos számunkra, hogy nálunk a vendég sok- sok élményt,kulturális látnivalót, turisztikai programot kapjon, de legyen fellépési / koncertezési lehetősége is. Természetesen a marketing és PR is a mi feladatunk, meghirdetjük a koncerteket, plakátokat, sajtóanyagot készítünk, stb. Nekünk is és vendégeinknek is fontos, hogy legyen lelkes közönség ezeken a koncerteken.

mert nálunk vannak kivételek is: turisztikai programjainkat szinte minden esetben fellépésekkel együtt kínáljuk. De többször volt nálunk olyan kórus/zenekar, aki nem akart koncertet adni és semmilyen fellépést nem kért, csak kirándulásokat, egyéb programokat. Ők tényleg csak pihenni, szórakozni jöttek, de hangszerek és kották nélkül. (vagy mert nem volt idő a próbákra, vagy karmesterváltás miatt, vagy egyéb okból) Nálunk ezt is lehet, ez is zenekari / kórus utazás – csak fellépés / stressz és zenei kötelezettség nélkül.

mert teljesen személyre szabott árajánlatot készítünk Önnek. Nincs két egyforma programunk, hiszen nincs két egyforma zenei csoport sem.

Mást kínálunk egy 25 fős osztrák ifjúsági zenekarnak 3 napra, mást egy 60 tagú felnőtt angol vegyes kórusnak 5 napra vagy egy  ausztrál zenekarnak, akik 10-12 napra jönnek Magyarországra egybekötve Béccsel/Pozsonnyal.

mert nálunk nincsenek fix időpontok, hogy mikor lehet jönni. Egész évben, bármikor, az utazás időpontját Önök döntik el. Amikor jönni szeretnének, akkorra szervezzük Önöknek az utazást és a programot. Szállásuk lehet 3 vagy 4 csillagos hotel, ellátásuk félpanzió vagy teljes panzió, figyelünk a speciális étkezési igényekre is (laktózmentes, gluténmentes stb) ahogy kérik, mi rugalmasak vagyunk.

mert a  Magyarországra történő beutazást (és hazautazást) vendégcsoportjainknak önállóan kell megszervezniük. Amennyiben vonattal vagy repülővel kívánnak érkezni, úgy részükre a teljes tartózkodás idejére kedvezményes áru autóbuszt biztosítunk.

Szívesen várjuk más külföldi csoportok jelentkezését is, pl. amatőr futballcsapat, önkéntes tűzoltóegyesület, nyugdíjasklub, iskolás csoportok, munkahelyi kollektívák, baráti társaságok minimum 20 fő esetén.Számukra is kínálunk szálláslehetőséget és megszervezzük programjaikat a kívánságuk szerint.

Mi jól tudjuk, hogy mi mindenre lehet szükségük az egyesületi utazás során, keressenek minket bizalommal, bármilyen kérés / kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.